Ένας χρόνος χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Συναυλία αριστούργημα από το Δεύτερο Πρόγραμμα


Ένας χρόνος πέρασε από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2019, την ημέρα που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «δραπέτευσε» από τη δική μας παρέα, «…σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα «έφυγε» σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του…».

Ένα χρόνο μετά οι φίλοι του και συνοδοιπόροι στην μουσική κρατούν την μνήμη του ζωντανή με μία συναυλία-αφιέρωμα στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του. Η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε. Μαζί τους επί σκηνής, οι φίλοι μουσικοί: Καλαντζάκος Νίκος, πλήκτρα, Αμπράζης Άκης, μπάσο, Tesser Steve, κιθάρα, Γαβαλάς Άκης, τύμπανα και Λαμπρόπουλος Ηλίας,  βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, τιμώντας τον αγαπημένο συνθέτη και τραγουδοποιό, μεταδίδει απευθείας από τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, στις 20:30, την συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Την μετάδοση της συναυλίας θα κάνει ο Κώστας Θωμαΐδης, ενώ ο Μιχάλης Γελασάκης, από τις 6 το απόγευμα θα συντονίσει τη ραδιοφωνική μετάδοση από το studio του Δεύτερου Προγράμματος, κάνοντας συνδέσεις με τον Κήπο του Μεγάρου και συνομιλώντας με τους συντελεστές της συναυλίας πριν την έναρξή της. Παράλληλα θα μεταδώσει αποσπάσματα από σπάνιες συνεντεύξεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς και από την τελευταία του συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Φώτη Απέργη, μόλις πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Συντονίστειτε και ακούστε ζωντανά από το Διαδίκτυο στις 18:00 κάνοντας κλικ εδώ

 Info

«Σε στυλ να μην ξεχνιόμαστε»
Η συναυλία – αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε απευθείας μετάδοση από τον κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου. Το Αφιέρωμα ξεκινά στις 6 το απόγευμα και κορυφώνεται με τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας στις 8:30 το βράδυ.

#defteroprogramma

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο