Αισιοδοξεί για το Cirque Du Soleil η Ελληνίδα τραγουδίστρια που εργαζόταν εκεί (video)


Η Ειρήνη Τορνεσάκη, η ελληνίδα τραγουδίστρια που εργαζόταν στο Cirque Du Soleil, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ σχετικά με την αίτηση πτώχευσης που υπέβαλλε η εταιρεία.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή η Ειρήνη Τορνεσάκη: «Όντως απολύθηκαν 3480 άτομα, δηλαδή το 95% των εργαζομένων, αλλά δεν έχει κηρύξει πτώχευση ακόμα η εταιρεία, είναι σε μια διαδικασία για προστασία για να μην κηρύξει πτώχευση. Κι έτσι υπάρχει μία αισιοδοξία ότι θα ανοίξει το 2021 ξανά, με μία νέα δομή και κάποιους επενδυτές που θα μπουν να την σώσουν.

»Οι παραστάσεις είχαν σταματήσει από τον Μάρτιο και πολλοί από τους καλλιτέχνες είχαν αποκλειστεί σε διάφορες χώρες του κόσμου. Κάποιοι κατάφεραν να επαναπατριστούν, αλλά όλοι περίμεναν νέα για το πώς θα συνεχίσει η εταιρεία. Η εταιρεία είχε μεγάλη δυσκολία, όπως είπε και ο διευθύνων σύμβουλος, να λειτουργήσει με τις αποστάσεις για να μπορεί να έχει έσοδα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει. Για να υπάρξει κάποιο κέρδος, έπρεπε να υπάρχει πάνω από 40% πληρότητα.

»Αλλά έχουν σκοπό να ξεκινήσουν, με τις μόνιμες παραστάσεις τους στο Λας Βέγκας. Θα αργήσουν περισσότερο οι περιοδείες».

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο