Αιτήσεις από επιχειρήσεις στον Δήμο Μεσσήνης για απαλλαγή τελών

[ad_1]

Αίτηση για απαλλαγή από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Μεσσήνης μπορούν να υποβάλουν όσοι ιδιοκτήτες ανέστειλαν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους λόγω των περιοριστικών μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού, για το χρονικό διάστημα της αναστολής λειτουργίας.

Η απαλλαγή βασίζεται σε εφαρμογή σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων για την πανδημία.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που επιθυμούν να απαλλαγούν από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί, αφού οι επιχειρήσεις τους διέκοψαν τη λειτουργία τους για το διάστημα αυτό, καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΚΕΔΕ https://dt.govapp.gr/.
Για την υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τα εξής δικαιολογητικά:
– Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.
– Έντυπο Ε3 του έτους 2019 (σε περίπτωση που η επιχείρηση έχει ιδρυθεί εντός του έτους 2020, απαιτείται η υποβολή των εντύπων Μ2 ή Μ3).
– Δήλωση στην ΕΡΓΑΝΗ, από την οποία να προκύπτει η αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Γραφείο Εσόδων του Δήμου Μεσσήνης, στα τηλέφωνα 27223 60102 και 27223 60123 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
sdimenou@messini.gr
pkalogeropoulou@messini.gr[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο