Ανάδοχος για την αναβάθμιση του κτηρίου της ΦιλαρμονικήςΑνάδοχο για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ, ανέδειξε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη.

Είναι η κοινοπραξία Μαρία Αναστασοπούλου – Αφοί Παναγιωτόπουλοι με έκπτωση 55,13%.
Το έργο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ). Η προθεσμία εκτέλεσης είναι 180 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Η ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου προβλέπει τις ακόλουθες εργασίες: “Εσωτερική θερμομόνωση της τοιχοποιίας στη βορειοανατολική, βορειοδυτική και νοτιοδυτική πλευρά του κτηρίου. Θερμομόνωση του δώματος. Αντικαταστάσεις: Ολων των κουφωμάτων. Του υπάρχοντος λέβητα με νέας τεχνολογίας λέβητα πετρελαίου με συμπύκνωση καυσαερίων. Των υπαρχουσών κλιματιστικών μονάδων από νέες μονάδες Inverter, σύμφωνες με τον Κανονισμό 626/2011/ΕΕ (περί Ενεργειακής Ετικέτας). Του συνόλου των φωτιστικών από νέα, τεχνολογίας LED”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο