Απάντηση Μπουλούκου σε Νίκα για την εκλογή του ως Συμπαραστάτη του Πολίτη με ψήφο της Χρυσής Αυγής

[ad_1]

Τη δική του εκδοχή για την εκλογή του στη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη στην Πελοπόννησο εκθέτει με επιστολή του ο δικηγόρος Γιώργος Μπουλούκος.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί ότι ο κ. Μπουλούκος δεν διευκρινίζει αν τη δεύτερη φορά εκλέχτηκε με την ψήφο της Χρυσής Αυγής, όπως κατήγγειλε η παράταξη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. 
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μπουλούκου:
“Επειδή η πολιτική αντιπαράθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέμιξε και το όνομά μου και την θητεία μου ως Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή για εμένα την εκλογή μου με ενισχυμένη πλειοψηφία ως Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για δύο συνεχόμενες θητείες. Την πρώτη φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν μετείχε αυτοδιοικητικά η «Χρυσή Αυγή». Επανεκλέχτηκα έχοντας υπηρετήσει ήδη μια θητεία με σοβαρές και υπεύθυνες θέσεις, καταθέτοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του θεσμού. Εκλέχτηκα με την ψήφο πλειόνων και διαφορετικών παρατάξεων που αποτίμησαν την διαδρομή μου και την προσωπικότητά μου.
Είναι γνωστό σε όλους ότι ουδέποτε σταμάτησα να εργάζομαι ως μαχόμενος δικηγόρος, σε αντίθεση με όσους διαβιούν από την ενασχόλησή τους με την πολιτική και λαμβάνουν αντιμισθίες.
Η πολιτική και ο δημόσιος διάλογος θα έπρεπε να διεξάγονται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να στρέφονται κυρίως γύρω από τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και της κοινωνίας”.[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο