Απάντηση στη ΔΕΗ από τον Σύλλογο Γ&Κ του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών

[ad_1]

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΔΕΗ, η οποία εξηγούσε τους λόγους που έκοψε το ρεύμα από οικογένεια στο Παγκράτι, εξέδωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 91ου δημοτικού σχολείου Αθηνών. 

Αναλυτικά: 

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΗ για την διακοπή ηλεκτροδότησης σε μονογονεϊκή οικογένεια στο Παγκράτι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών έχει να δηλώσει τα εξής:

1) Τα στοιχεία που παραθέτει η ΔΕΗ είναι απολύτως ακριβή.

2) Η ΔΕΗ απευθύνεται σε πελάτες που καταναλώνουν εμπορεύματα. Εμείς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες.

3) Κατά συνέπεια, η ΔΕΗ, ως εταιρεία, μπορεί να οχυρώνεται πίσω από το δόγμα «το νόμιμο είναι και ηθικό». Εμείς πάλι όχι. Αντιλαμβανόμαστε ότι για την ομαλή λειτουργία μιας ιδιωτικής κερδοφόρας επιχείρησης οι κανόνες επιβάλλουν να εισπραχθεί το τίμημα με κάθε τρόπο, όμως διαφωνούμε με την αδυναμία να γίνει αντιληπτό από την επιχείρηση το άκαιρο και ανώφελο της υπόθεσης, αφού η οικογένεια στην παρούσα κατάσταση αδυνατεί, όπως αδυνατούσε εδώ και καιρό, να διαχειριστεί το χρέος και το μόνο που θα συντελεστεί είναι να μείνουν τρία ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους σε ένα σκοτεινό και κρύο διαμέρισμα εν μέσω lockdown, υγειονομικής κρίσης και τηλεκπαίδευσης.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών».[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο