Αρνητικά τα τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου Πύλου – ΝέστοροςΑρνητικά ήταν τα αποτελέσματα όλων των τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, στο Δημαρχείο στην Πύλο, 80 εργαζόμενοι του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημέρωσε τη δημοτική αρχή για τα αποτελέσματα. Η εν λόγω διαδικασία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ελεγχθούν οι εργαζόμενοι στις υπόλοιπες δομές του δήμου.
Η δωρεάν διενέργεια τεστ Covid-19 για όλους τους εργαζόμενους υλοποιείται μετά από απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, σε συνεργασία με τον γιατρό του δήμου και τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο προάσπισης της υγείας και της ασφαλούς λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου.
Ο δήμαρχος ευχαριστεί θερμά τα στελέχη του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία, καθώς και τους υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτική αρχής και προσήλθαν άμεσα προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο