Ατομική άσκηση με τήρηση μέτρων ασφαλείας


Ένα ενδιαφέρον ζήτημα ανακύπτει μετά την ενδιαφέρουσα ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και συγκεκριμένα για τη χρήση οργάνων γυμναστικής σε υπαίθριους χώρους – κυρίως δημοτικά άλση και πλατείες. Μπορεί αυτή την περίοδο να μην επιτρέπεται η χρήση τους για ευνόητους λόγους, αλλά και την «μεθεπόμενη μέρα», που ελπίζουμε να υπάρξει πλήρης άρση των περιορισμών η τήρηση προληπτικών μέτρων κατά τη χρήση τους μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κάνει γνωστό ότι «Συμβουλές από καθηγητές φυσικής αγωγής του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη ξεκίνησαν να προσφέρονται σε αθλούμενους στους ανοιχτούς χώρους αναψυχής από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Κάθε μέρα, από τις 8 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι κι από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, καθηγητές φυσικής αγωγής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, θα προσφέρουν συμβουλές για θέματα ατομικής άσκησης αθλουμένων.

Οι καθηγητές θα είναι αναγνωρίσιμοι από ειδικό καρτελάκι που θα φέρουν και θα βρίσκονται μόνο στους ανοιχτούς χώρους αναψυχής: Άλσος Δεξαμενής (Αγ. Φίλιππος), Κατράκειο, Άλσος Βώκου, Κηποθέατρο και Πάρκο της οδού Μπιχάκη, αφού σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα όργανα γυμναστικής που βρίσκονται στους χώρους αυτούς εξακολουθούν να μην προσφέρονται προς χρήση».

Σχετική είδηση: Εξαπλώνεται το φαινόμενο της δωρεάν υπαίθριας άσκησης σε δημοτικούς χώρους

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο