Αύξηση προϋπολογισμού για τον δρόμο Γαργαλιάνοι – ΡωμανούΑύξηση κατά 550.594,51 ευρώ του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου, στο τμήμα Γαργαλιάνοι – Ρωμανού (απαλλοτριώσεις), ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την περασμένη Παρασκευή.

Ο τελικός προϋπολογισμός του έργου διαμορφώνεται περίπου στα 2,2 εκ. ευρώ και η σχετική χρηματοδότηση αφορά την εκτέλεση πράξεων απαλλοτριώσεων.
Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ενέκρινε την κατά 100.000 ευρώ αύξηση της πίστωσης του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας. Ο τελικός προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου, μετά την αύξηση, ανέρχεται σε 350.000 ευρώ και ήδη ξεκινούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή του.
Οι αυξήσεις των πιστώσεων στα πιο πάνω έργα προέκυψαν μετά από σχετικές αποφάσεις τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2020, τις οποίες υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο