Δέκα νέες παιδικές χαρές στο Δήμο ΜεσσήνηςΔέκα νέες παιδικές χαρές, στολίδια για τον Δήμο Μεσσήνης, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, προστέθηκαν στις υπάρχουσες – και από χθες, ύστερα από την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για άρση των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό, είναι όλες στη διάθεση των μικρών παιδιών για ξέγνοιαστο και ασφαλές παιχνίδι.

Ο δήμος ενημερώνει ότι οι παιδικές χαρές που άνοιξαν χθες για πρώτη φορά, για να υποδεχθούν τα παιδιά, είναι στην Παραλία Μπούκας Μεσσήνης, στην Ανάληψη, στο Μαυρομάτι, στην Ανδρούσα, στη Βαλύρα, στον οικισμό Δρακονερίου (Αβραμιού), στο Αχλαδοχώρι, στο Τρίκορφο, στην Ελληνοεκκλησιά και στη Στέρνα. Ολες τους κατασκευάστηκαν μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ” και από ιδίους πόρους, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας, και αποτελούν σύγχρονους χώρους παιχνιδιού και αναψυχής για τα παιδιά.
“Η δημοτική αρχή αλλάζει και εκσυγχρονίζει τον τόπο μας. Διαμορφώνουμε κατάλληλους χώρους με ασφαλείς εγκαταστάσεις, που τηρούν τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO, όπου τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται αναπτύσσοντας την προσωπικότητά τους” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος για τους νέους χώρους.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο