Διαβάστε σήμερα στη «Ν»


Με πληρότητες κάτω του 30% τα ξενοδοχεία στην Αθήνα
Κάτω από το 30% είναι οι πληρότητες όσων ξενοδοχείων έχουν ανοίξει στην Αθήνα, ενώ υπάρχουν ακόμη μονάδες που δεν έχουν τεθεί καν σε λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το Athenaeum Intercontinental Athens ανοίγει ξανά από σήμερα, 25 Αυγούστου, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε το:

Το πλαίσιο για επιγραμμικές υπηρεσίες διαμεσολάβησης
Σε δημόσια διαβούλευση αναμένεται να θέσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τη νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα ενσωματωθεί στο εθνικό δίκαιο ο ευρωπαϊκός κανονισμός 1150/2019 που αφορά την προώθηση της δίκαιης μεταχείρισης και της διαφάνειας για τους επιχειρηματικούς χρήστες επιγραμμικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης.

Διαβάστε το:

Πως θα κατανεμηθούν τα κονδύλια του SURE
Τους πόρους για την επέκταση του μέτρου των αναστολών συμβάσεων εργασίας, του μηχανισμού «Συν-Εργασία» και των υπόλοιπων μέτρων στήριξης που έχουν ληφθεί για τους εργαζόμενους, τουλάχιστον έως το πέρας του φθινοπώρου, εξασφάλισε χθες η κυβέρνηση, καθώς η Κομισιόν θα εκταμιεύσει 2,7 δισ. ευρώ μέσω του προγράμματος SURE.

Διαβάστε το:

«Βίαιη» η επιστροφή στα ελλείμματα
H βίαιη επιστροφή στα ελλείμματα θα είναι μια από τις βασικές επιπτώσεις που θα προκαλέσει η πανδημία στην ελληνική οικονομία. Μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να δώσει από φέτος τα αναδρομικά στους συνταξιούχους, αλλά και να σχηματίσει ακόμη ένα πακέτο μέτρων στήριξης για τον χειμώνα, το πρωτογενές έλλειμμα αναμένεται να ξεπεράσει το 5% του ΑΕΠ, ενώ το έλλειμμα σε επίπεδο γενικής κυβέρνησης θα κλείσει τελικώς πάνω από το 7%.

Διαβάστε το:

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο