Διαβάστε σήμερα στη «Ν»


Τι προβλέπει το πλάνο επέκτασης της ZARA
Πλάνο ανάπτυξης, με τη δημιουργία νέων καταστημάτων το τρέχον έτος αλλά και το 2021, έχει η Zara Hellas, που εγκαινίασε προ ημερών μια νέα επένδυση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Παρά τις προκλήσεις στο περιβάλλον, εν μέσω πανδημίας, ο όμιλος Inditex επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική αγορά, από την οποία αποκομίζει υπεραξίες κατέχοντας ηγετική θέση, με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν το μισό δισ. ευρώ.

Διαβάστε το: 

Ποιες χώρες της Μεσογείου έχασαν φέτος 55 εκατ. τουρίστες
Όλες οι μεσογειακές χώρες που στηρίζονται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και στον τουρισμό βλέπουν τις ξένες αφίξεις να έχουν καταρρεύσει λόγω Covid-19 το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στατιστικά στοιχεία.

Διαβάστε το:

Όλα τα νέα μέτρα για τους πληττόμενους
Φρενάρει τις μόνιμες μειώσεις φόρων η πανδημία του κορονοϊού, τουλάχιστον για το 2021, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην οικονομία, ωστόσο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προετοιμάζει το επόμενο πακέτο στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζόμενων.

Διαβάστε το:

Οι αγορές «τρέχουν», οι αναλυτές προειδοποιούν
Την ώρα που διεθνείς χρηματιστηριακοί δείκτες επιδίδονται σε αλλεπάλληλο ράλι, αναλυτές εφιστούν την προσοχή ότι τα χρηματιστήρια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού δεν θα διατηρήσουν τη σημερινή κεκτημένη τους ταχύτητα.

Διαβάστε το:

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο