Διαβάστε σήμερα στη «Ν» | naftemporiki.gr


Οι «οδηγίες χρήσης» του ευρωπαϊκού ταμείου ανάκαμψης από την πανδημία
Ο νέος μηχανισμός ανάκαμψης και ανθεκτικότητας θα παράσχει μεγάλης κλίμακας χρηματοδοτική στήριξη σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις που πραγματοποιούνται από τα κράτη-μέλη, με στόχο τον μετριασμό των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού και την αύξηση της ανθεκτικότητας των οικονομιών της Ε.Ε. για τις προκλήσεις που θέτουν η πράσινη και η ψηφιακή μετάβαση.

Διαβάστε το

Αυστηρές οι προδιαγραφές για τους «μικροπιστωτές»
Την προσεχή εβδομάδα θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις, το οποίο παρουσιάστηκε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Το νέο νομοθέτημα στόχο θα έχει να βοηθήσει οικονομικές μονάδες αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα. Το νομοσχέδιο μέσα από τις διατάξεις του φροντίζει να μην καταστρατηγηθεί η κουλτούρα πληρωμών.

Διαβάστε το

Πώς θα αποζημιωθούν οι εκμισθωτές ακινήτων
Το 30% των εισοδηματικών απωλειών που θα υποστούν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων, εξαιτίας της αναγκαστικής μείωσης των ενοικίων κατά 40%, θα το πάρουν πίσω από το Δημόσιο με τη μορφή εκπτώσεων φόρου. 

Διαβάστε το

Έρχεται το ν/σχ για την ηλεκτροκίνηση
Μια δέσμη πολλαπλών μέτρων θα περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε το

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο