Διαβάστε σήμερα στη «Ν» | naftemporiki.gr


Δεύτερη ευκαιρία για τα 534 ευρώ
Δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρήσεις να δηλώσουν παράταση αναστολής των μισθωτών τους για τον Μάιο σε περίπτωση που δεν είχαν υποβάλει οριστική δήλωση ή να διορθώσουν αναδρομικά δηλώσεις που έχουν ήδη υποβάλει για τις αναστολές του Μαΐου ή και για την ένταξη στον μηχανισμό «Συν-Εργασία» δίνει το υπουργείο Εργασίας, ανοίγοντας ξανά για λίγα 24ωρα το σύστημα «Εργάνη».

Διαβάστε το

Τέσσερις εταιρείες κρουαζιέρας σε ρότα για τα ελληνικά λιμάνια
Τέσσερις ευρωπαϊκές εταιρείες κρουαζιέρας περιμένουν το πράσινο φως από την Ελλάδα προκειμένου να επανεκκινήσουν τα ταξίδια τους προς την Ανατολική Μεσόγειο, όπου η «εμπλοκή» της χώρας μας είναι απαραίτητη προκειμένου να σχεδιαστούν ελκυστικά ταξίδια για τους υποψήφιους επιβάτες. 

Διαβάστε το

Ομόλογο 300 εκατ. ετοιμάζει η Τιτάν
Λιγότερο επιβαρυντικές σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις ήταν, σύμφωνα με τη διοίκηση της Τιτάν, οι επιπτώσεις της πανδημίας στον όμιλο.

Διαβάστε το

Αυξήθηκε η αποζημίωση για τα ξενοδοχεία καραντίνας
Οι πιέσεις φαίνεται να απέδωσαν καρπούς και η όλη αναστάτωση που προκλήθηκε αναφορικά με τον υποχρεωτικό ορισμό δωματίων Covid-19 σε όλα τα ξενοδοχεία της χώρας οδηγείται σε εκτόνωση, καθώς το υπουργείο Τουρισμού αύξησε το κόστος αποζημίωσης για τα ξενοδοχεία καραντίνας και έδωσε νέα προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι και τις 26 Ιουνίου.

Διαβάστε το

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο