Διαβάστε σήμερα στη «Ν»


Αυξάνεται στα 17 δισ. το κόστος μέτρων στήριξης της οικονομίας
Στα 17 δισ. ευρώ αναθεωρείται το ταμειακό κόστος για το τρέχον έτος των μέτρων που έχει υλοποιήσει ή σκοπεύει να υλοποιήσει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση.

Διαβάστε το

Στην τελική ευθεία η συμβιβαστική πρόταση της Ευρώπης
Την προσεχή βδομάδα θα σταλεί στα κράτη μέλη η συμβιβαστική πρόταση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της περιόδου 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης, εν όψει της συνεδρίασης των Ευρωπαίων ηγετών στις 17-18 Ιουλίου στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε το

Ευρωπαϊκό αντίβαρο σε Mastercard – Visa
Ένα πραγματικά ευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών θα έχει τεθεί σε λειτουργία το 2022, όπως ανακοίνωσαν χθες 16 τράπεζες από Γερμανία, Γαλλία και τρεις ακόμη χώρες της Ευρωζώνης, οδηγώντας σε πλήρη ψηφιοποίηση μία περιοχή όπου το ήμισυ του συνόλου των πληρωμών λιανικής πραγματοποιείται ακόμη με μετρητά.

Διαβάστε το

Πληρότητα κάτω από 30% στα ξενοδοχεία
Σε επίπεδα που θυμίζουν… Μάιο κυμαίνονται οι πληρότητες για τον Ιούλιο στα περισσότερα εποχικά ξενοδοχεία της χώρας που έχουν ανοίξει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιο, γεγονός που σημαίνει ότι οι πληρότητες δεν ξεπερνούν το 30%, με τον μέσο όρο να κυμαίνεται στο 20%. 

Διαβάστε το

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο