Δοκίμια καραντίνας για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τη Ζέιντι ΣμιθΜία συλλογή από έξι δοκίμια που έγραψε στη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού, θα είναι το επόμενο βιβλίο της συγγραφέως Ζέιντι Σμιθ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στη Μεγάλη Βρετανία τον Αύγουστο του 2020.

Το βιβλίο, με τίτλο Intimations, θα είναι διαθέσιμο σε μορφή e-book και σε μορφή audiobook, με την αφήγηση της ίδιας της συγγραφέως, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Φορτωμένο με μια βαθιά οικειότητα και τρυφερότητα ως απάντηση σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές, το Intimations είναι ένα μικρό βιβλίο με ευρύ πεδίο, όπου η Ζέιντι Σμιθ αφήνει άφθονο χώρο σκέψης, ώστε να συλλογιστεί ο κάθε αναγνώστης τι συνέβη και τι πρέπει να συμβεί στη συνέχεια», αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Μυθιστορήματα της Ζέιντι Σμιθ έχουν κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και Μεταίχμιο, ενώ διηγήματά της έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικούς τόμους από τις Εκδόσεις Πατάκη και Τόπος.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο