Δριμής: “Ανάρτησαν απόφαση που ουδέποτε ελήφθη”Για ανάρτηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας που δεν ελήφθη κάνει λόγο ο Δημήτρης Δριμής, τονίζοντας πως το συμβούλιο ποτέ δεν έλαβε απόφαση.

Μιλά επίσης για ασχετοσύνη όσων την έγραψαν, οι οποίοι όπως λέει οφείλουν να την ανακαλέσουν και να την αποκαθηλώσουν.
Χαρακτηριστικά ο κ. Δριμής τονίζει:
“Η χθεσινή (προχθεσινή) δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας. Αφού δεν υπήρξε συνεδρίαση δεν υπήρξαν και αποφάσεις. Ο πρόεδρος όμως και ο γραμματέας θεώρησαν πως υπήρξε συνεδρίαση. Ανάρτησαν, μάλιστα, την ίδια μέρα και απόφαση από τη δήθεν συνεδρίαση στο πρόγραμμα Διαύγεια.
Σήμερα έστειλαν πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. διά ζώσης την Τετάρτη το απόγευμα. Πρώτο θέμα έχουν την «Ανάκληση της με αριθ. 86/2020 ΑΔΣ με ΑΔΑ Ω5ΟΛΩΗΕ-5ΡΡ». Της «απόφασης» δηλαδή που οι ίδιοι ανάρτησαν.
Τους υπενθυμίζουμε πως δεν ανακαλείται απόφαση που δεν υπάρχει. Το συμβούλιο ουδέποτε έλαβε απόφαση και ουδέποτε έδωσε εντολή ανάρτησης στο «Διαύγεια».
Οσοι από ασχετοσύνη και «εκ παραδρομής», όπως λένε την έγραψαν και την ανάρτησαν οφείλουν να την ανακαλέσουν και να την αποκαθηλώσουν.
Δυστυχώς, τέτοιες πρακτικές και ασυγχώρητες προχειρότητες υπονομεύουν το κύρος των θεσμών και εκθέτουν το δήμο.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι δημότες απαιτούν σοβαρότητα και πειστικές απαντήσεις.
Υ.Γ. Γράφαμε χθες: «Δεν έχουν, για παράδειγμα, πάρει χαμπάρι πως στις 31 Μαίου έληξε η περίοδος που λόγω Covid-19, η διά περιφοράς συνεδρίαση δεν απαιτούσε αιτιολόγηση. Από 1η Ιουνίου απαιτείται αιτιολογημένη απόφαση του προέδρου (…) ενώ απαιτείται η συμμετοχή, τουλάχιστον, των δύο τρίτων των μελών του Δ.Σ. για να υπάρχει απαρτία. Δυστυχώς έτσι διοικείται ο δήμος. Στο πόδι»”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο