Εθελοντική δράση καθαρισμού του βυθού – Ανέσυραν μέχρι και βάρκα


Με τον «αναμενόμενο» απολογισμό που δείχνει πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν υπήρχε η στοιχειώδης ευαισθησία από ορισμένους, ολοκληρώθηκε η 187η δράση  (έκτη για το 2020) εθελοντικού καθαρισμού από τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club.

Όπως αναφέρει στον απολογισμό του ο όμιλος: «Σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου καθαρίσαμε τον βυθό και την παραλία δίπλα από την παγόδα στο Κιάτο. Από τον Βυθό ανελκύθηκαν κατά προσέγγιση 1095 κιλά ρύπανσης, 6 ελαστικά φορτηγών, 28 ελαστικά αυτοκινήτου, 2 βάρκες, μπουκάλια πλαστικό, κουτάκια αλουμινίου, σχοινιά, σωλήνες πλαστικοί, ρούχα, ένα μελάνι εκτυπωτή, μία μάσκα προστασίας, 1 δίχτυ κλπ.

Από την παραλία μαζεύτηκαν 2 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών κυρίως με διαφορά πραγματάκια που «ξεχνάμε» να πάρουμε μαζί μας μετά το μπάνιο μας. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και τον ναυτικό όμιλο για την συνεργασία και την φιλοξενία.

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!».

Σχετικές ειδήσεις:

 Το ert.gr παρουσιάζει τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

«Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε – Σεβόμαστε το περιβάλλον»

Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίνα

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο