ΕΛΤΑ: Σημαντικές επέτειοι αποτυπώνονται σε γραμματόσημα


Ένα αιώνα ζωής συμπληρώνουν φέτος δύο ιστορικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, το Οικονομικό και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και το Ιστορικό Αρχείο της Κρήτης, ενώ 50 χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.

Όπως αναφέρουν τα ΕΛΤΑ σε ανακοίνωσή τους: «Τις σημαντικές επετείους για τα εξέχοντα αυτά ιδρύματα, που σχετίζονται με την παιδεία και το πνεύμα, τιμούν τα τέσσερα γραμματόσημα της νέας Αναμνηστικής Σειράς που εκδίδουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου με τίτλο « Επέτειοι Γεγονότα (Α’ Μέρος)».

Κυκλοφορία – Διάθεση:

Κυκλοφορούν στις 21 Μαΐου 2020 και θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι 20 Μαΐου 2021, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις Σειρές θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.

Κυκλοφορούν επίσης:

1. ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (4.000 τμχ.)
Διατίθενται προς 6,00 € ανά τεμάχιο.

2 ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ (500 αριθμημένα τμχ.)
Διατίθενται προς 15,00 € ανά τεμάχιο.

Μπορείτε να βρείτε τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα στο e-shop των ΕΛΤΑ (www.elta.gr), στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, ΑΘΗΝΑ) και στα Ταχυδρομικά Καταστήματα όλης της χώρας, μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ. που θα αποσυρθούν στις 20 Μαΐου 2021.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα ελάχιστης αξίας 0,90€.

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο