Εξοπλισμός καθαριότητας στο Δήμο Τριφυλίας – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ OnlineΣε αξιοποίηση των 600.000 ευρώ που είχαν δοθεί στους δήμους για τη χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας, μετά από σχετικό του αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα συγκεκριμένα χρήματα στην ουσία ήταν «παρκαρισμένα» και κινδύνευαν να χαθούν, αφού ποτέ δεν προχώρησε η προσωρινή διαχείριση των σκουπιδιών από το δήμο. Υπήρχε όμως η δυνατότητα για τροποποίηση της αιτιολόγησης, κάτι που ήδη είχαν πράξει άλλοι δήμοι νωρίτερα.

Ο Δήμος Τριφυλίας υπέβαλε με τη σειρά του σχετικό αίτημα στις 7 Απριλίου και πλέον με απόφαση της υπηρεσιακής γραμματέα της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλάζει η χρήση της συγκεκριμένης χρηματοδότησης, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την προμήθεια πλήρους πακέτου press container, αυτοκινούμενου πλυντηρίου, κάδων απορριμμάτων, κάδων για σύμμικτα απορρίμματα, όπως και για έργα κατασκευής και υποστήριξης Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Κ.Μπ.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο