Επερώτηση Πετράκου για δρόμους της ΚορώνηςΕπερώτηση για την “αποκατάσταση της επικινδυνότητας οδών της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης” υπέβαλε στην Περιφερειακή Αρχή ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος.

Αναλυτικά η ερώτηση του κ. Πετράκου: “Από τις 14 Σεπτεμβρίου σας έχει στείλει ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης κ. Δημήτρης Σιψάς την παρακάτω επιστολή με την οποία σας τονίζει ότι είναι επείγουσα ανάγκη η αποκατάσταση του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη σε δύο συγκεκριμένα σημεία στους κόμβους και στην είσοδο της Κορώνης, καθώς και στο Ακριτοχώρι στο τμήμα της οδού Κορώνη – Φοινικούντα.
Συγκεκριμένα σας τονίζει ότι: «1. Στο τμήμα του περιφερειακού δακτυλίου Ν. Μεσσηνίας μετά την είσοδο της Κοινότητας Κόμπων και των αποθηκών του πρώην ΑΣΟ το πρανές της οδού στο κτήμα Κουλουριάνου έχει υποστεί καθίζηση και σε συνάρτηση με το ότι το οδόστρωμα είναι πολύ στενό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος. Για την άρση της επικινδυνότητας θα πρέπει να γίνουν εργασίες στήριξης της οδού για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
2. Επίσης στο τμήμα Γερακάδα – Κορώνη απέναντι από την ιδιοκτησία κληρονόμων Ράλλη Κωνσταντίνου υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και χρειάζεται τις ίδιες ενέργειες για άρση της επικινδυνότητας.
3. Στο τμήμα της ανωτέρω οδού κάτω από την Κοινότητα Ακριτοχωρίου έχουν φυτευτεί ελαιόδεντρα πλησίον του οδοστρώματος και όπως φαίνεται εντός της απαλλοτριωμένης ζώνης, τα οποία αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των οχημάτων».
Επειδή μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την πλευρά σας προς τη δημοτική αρχή του Δήμου Πύλου – Νέστορος για το πότε θα παρέμβετε στα σημεία αυτά, σας ερωτώ πότε σκοπεύετε να προχωρήσετε στις αναγκαίες και επείγουσες αυτές παρεμβάσεις, που περιγράφει η επιστολή, την οποία και σας επισυνάπτω”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο