Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της ΚυπαρισσίαςΕργασίες ασφαλτόστρωσης και κατασκευής αγωγού ομβρίων γίνονται στην Κυπαρισσία, σε δρόμους που επί χρόνια παρέμεναν με χαλίκι αν και έχουν κατασκευαστεί καινούργιες πολυκατοικίες όπου μένουν αρκετές οικογένειες.

Ενα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής υλοποιείται και σχετική ανακοίνωση υπήρξε στη σελίδα «Ανοδος» του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη στην οποία αναφέρεται: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση των δημοτικών οδών Γρηγοριάδου και Δημητρακοπούλου, κειμένων εντός της πόλης της Κυπαρισσίας και έμπροσθεν συγκροτημάτων πολυκατοικιών.
Εν έτει 2020, δύο δημοτικές οδοί παρέμεναν χωματόδρομοι και το από 15ετίας αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την ασφαλτόστρωσή τους, παίρνει -επιτέλους- σάρκα και οστά, με την εκπλήρωσή του από την παρούσα δημοτική αρχή.
Να σημειωθεί ότι επί της δημοτικής οδού Δημητρακοπούλου πραγματοποιούνται και εργασίες για την κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων».

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο