Η Ανθούλα Δανιήλ καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας… LIVE!»Ο Χρήστος Κολοκοτρώνης, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Δ.Π.Θ., συνομιλεί με τη συγγραφέα και κριτικό Ανθούλα Δανιήλ με αφορμή το βιβλίο της Δεκαετίες τερματίζουν όλες μαζί στο νήμα (Εκδόσεις Βακχικόν), την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στις 20:00.

Το Diastixo.gr συμμετέχει με δικό του ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του bookia για το βιβλίο: «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας… LIVE!». Κάθε Κυριακή, λοιπόν, το Diastixo.gr έχει τη δική του ώρα, με οικοδεσπότη διαφορετικό συνεργάτη του κάθε φορά, που θα φιλοξενεί συγγραφείς από όλο το εκδοτικό φάσμα: πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, καθηγητές πανεπιστημίου, δοκιμιογράφους κ.ά. Λεπτομέρειες ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εβδομάδας. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της άμεσης επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες.

Είναι η πρώτη φορά που το Diastixo.gr, το Νο1 σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, συνεργάζεται με το bookia.gr, ένα από τα σημαντικότερα και πιο δραστήρια portal για το βιβλίο στη χώρα μας.

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 26 Απριλίου με οικοδεσπότη τον Μάκη Τσίτα και προσκεκλημένο τον Μάνο Κοντολέων, ακολούθησε η Έρικα Αθανασίου με προσκεκλημένο τον Βλάση Αγτζίδη, η Βερίνα Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λιάνα Σακελλίου, η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένο τον Γιάννη Ξανθούλη, η Ανθούλα Δανιήλ με προσκεκλημένο τον Γιώργο Βέη, η Μάριον Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λίνα Λυχναρά, η Διώνη Δημητριάδου με προσκεκλημένο τον Νίκο Ξένιο, η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένη την Ελένη Λαδιά και η Φιλομήλα Βακάλη-Συρογιαννοπούλου με προσκεκλημένη την Ελένη Χωρεάνθη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή εδώ.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο