Η απομόνωση σε μια καλύβα στο βουνό κάνει καλό στον Τζορτζ Ρ.Ρ. ΜάρτινΕλπίδες στους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων του ότι το προτελευταίο βιβλίο της σειράς «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου» θα κυκλοφορήσει εντός του 2021 δίνει ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, που αποκάλυψε ότι περνά «πολλές ώρες τη μέρα» δουλεύοντας πάνω στο βιβλίο, το οποίο θα είναι το έκτο και προτελευταίο της σειράς.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο ιστολόγιό του ο 71χρονος συγγραφέας, η απομόνωσή του σε μια καλύβα στο βουνό τον έχει βοηθήσει στη συγγραφή και παρουσιάζει «σταθερή πρόοδο» στην πλοκή. «Τελείωσα ένα νέο κεφάλαιο χθες, άλλο ένα πριν από τρεις μέρες, κι άλλο ένα την περασμένη εβδομάδα. Όμως όχι, αυτό δε σημαίνει ότι το βιβλίο θα τελειώσει αύριο ή θα κυκλοφορήσει την άλλη εβδομάδα. Θα είναι ένα τεράστιο βιβλίο, και έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου», διευκρίνισε, ζητώντας από τους φανατικούς αναγνώστες του να μη δίνουν σημασία σε ιστοσελίδες που «αρέσκονται να αναλύουν την κάθε μου λέξη σαν να ήταν εγκύκλιος του Πάπα με κρυμμένα θεϊκά μηνύματα».

Υπενθυμίζεται ότι το πιο πρόσφατο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε το 2011, και έκτοτε οι φανατικοί αναγνώστες του περιμένουν το προτελευταίο, The Winds of Winter, αλλά και το τελευταίο βιβλίο της σειράς, A Dream of Spring.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο