Η Ελένη Χωρεάνθη καλεσμένη του Diastixo.gr στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας… LIVE!»Η εικαστικός και συγγραφέας Φιλομήλα Βακάλη-Συρογιαννοπούλου συνομιλεί με την ποιήτρια Ελένη Χωρεάνθη, με αφορμή την ποιητική συλλογή της Σύνθεση σε ρε ελάσσονα (Εκδόσεις Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος), την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 20:00.

Το Diastixo.gr συμμετέχει με δικό του ένθετο στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του bookia για το βιβλίο: «Μένουμε Σπίτι με τους συγγραφείς μας… LIVE!». Κάθε Κυριακή, λοιπόν, το Diastixo.gr έχει τη δική του ώρα, με οικοδεσπότη διαφορετικό συνεργάτη του κάθε φορά, που θα φιλοξενεί συγγραφείς από όλο το εκδοτικό φάσμα: πεζογράφους, ποιητές, συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, καθηγητές πανεπιστημίου, δοκιμιογράφους κ.ά. Λεπτομέρειες ανακοινώνονται στην αρχή κάθε εβδομάδας. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλει στη διατήρηση της άμεσης επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες.

Είναι η πρώτη φορά που το Diastixo.gr, το Νο1 σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό site για το βιβλίο και τον πολιτισμό, συνεργάζεται με το bookia.gr, ένα από τα σημαντικότερα και πιο δραστήρια portal για το βιβλίο στη χώρα μας.

Το ξεκίνημα έγινε την Κυριακή 26 Απριλίου με οικοδεσπότη τον Μάκη Τσίτα και προσκεκλημένο τον Μάνο Κοντολέων, ακολούθησε η Έρικα Αθανασίου με προσκεκλημένο τον Βλάση Αγτζίδη, η Βερίνα Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λιάνα Σακελλίου, η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένο τον Γιάννη Ξανθούλη, η Ανθούλα Δανιήλ με προσκεκλημένο τον Γιώργο Βέη, η Μάριον Χωρεάνθη με προσκεκλημένη τη Λίνα Λυχναρά, η Διώνη Δημητριάδου με προσκεκλημένο τον Νίκο Ξένιο και η Τούλα Ρεπαπή με προσκεκλημένη την Ελένη Λαδιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή εδώ.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο