Η εξέλιξη διαγωνισμών στην Οικονομική Επιτροπή ΤριφυλίαςΜε την εξέλιξη διαγωνισμών ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στη χθεσινή της συνεδρίαση.

Πιο συγκεκριμένα έγινε ο ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου των οικονομικών προσφορών για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων και Λιπαντικών Δήμου Τριφυλίας και ΝΠΔΔ, ΔΕ Κυπαρισσίας – Αετού – Αυλώνος – Τριπύλης 2020-2021». Το άνοιγμα θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου για τις 3 προσφορές που έχουν κατατεθεί και αφορούν το σκέλος των λιπαντικών, καθώς για τα καύσιμα δεν υπήρξε καμία προσφορά.

Στη συνέχεια η επιτροπή σε συζήτηση άλλου θέματος για τις παραπάνω ενότητες αποφάσισε την απευθείας ανάθεση για χρονικό διάστημα 3 μηνών στον Θεόδωρο Μπούσουλα με ποσό 41.091 ευρώ.

Επίσης έγινε ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού (υπο)φακέλου της οικονομικής προσφοράς για τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια ασφαλτικών υλικών συντήρησης – επισκευής οδών (Νέα Προμήθεια)» που θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου και για τον οποίο έχει κατατεθεί μία μόνο προσφορά.

Εγινε έγκριση του πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Τριφυλίας 2020 – 2021», όπου ανάδοχος είναι η εταιρεία «Αλεξανδρόπουλος food market» με προσφορά 127.989 ευρώ που αφορά όλα τα είδη εκτός από την αρτοποιία. Για την αρτοποιία που ο διαγωνισμός ήταν άγονος η επιτροπή πρότεινε την απευθείας ανάθεση χωρίς προηγούμενη διαπραγμάτευση, το οποίο και έγινε δεκτό.

Αποφασίστηκε η έγκριση αιτήματος σχετικά με έκπτωση του ενοικίου κατά 40% του συνολικού μισθώματος το οποίο καταβάλλεται για εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στον οικισμό Αγρίλη Δ.Ε. Φιλιατρών (ακίνητο «Μύλος»), για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2020. Η μείωση θα είναι της τάξεως των 308 ευρώ μηνιαίως. Πάνω σε αυτό ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης ρώτησε για την οφειλή που υπάρχει προς το δήμο από τον ενοικιαστή, με τον σύμβουλο Νίκο Φρούσο να σημειώνει ότι είναι 90.000 ευρώ και έχει γίνει ρύθμιση. Πάντως ο κ. Μερκούρης ζήτησε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών να υπάρχει μια ενημέρωση για το πού ανέρχονται οι οφειλές δημοτών προς το δήμο και τι σκέφτεται να πράξει η δημοτική αρχή για αυτές.

Τέλος έγινε αποδοχή δωρεάς 2.200 τεμαχίων αντισηπτικών, από την εταιρεία καλλυντικών «Γαβρίλης Γκρουπ ΑΕΒΕ» προς το Δήμο Τριφυλίας, ενώ επικυρώθηκε και το πρακτικό του διαγωνισμού για τη μίσθωση χώρου για λούνα πάρκ στην Κυπαρισσία, ο οποίος ήταν άγονος.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο