“Η Μουσική της Ροτόντας” του Δημήτρη Μαραμή ψηφιακά από το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. σύντομα στην ΕΡΤ3


Μία συναυλία που είχε γίνει πολύ γρήγορα sold out θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει ψηφιακά το κοινό σε λίγο καιρό, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3. Πρόκειται για το έργο του Δημήτρη Μαραμή «Η μουσική της Ροτόντας», που αποτέλεσε ανάθεση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον γνωστό συνθέτη πριν από δύο χρόνια.


Την ξεχωριστή αυτή συναυλία, χωρίς κοινό, θα βιντεοσκοπήσει το Κέντρο πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι δεν τα κατάφεραν τα δυο προηγούμενα χρόνια, λόγω του περιορισμού των θέσεων στην Ροτόντα.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Π.Κ.Μ. Άννα Μυκωνίου «Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συνθήκη, την οποία καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες και τους δημιουργούς, σε αυτήν τη συγκυρία και να προσφέρουμε στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει έστω ψηφιακά σημαντικές δράσεις μας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως τίποτα δεν μπορεί να αποκαταστήσει την δια ζώσης εμπειρία. Έτσι σχεδιάζουμε να επαναλάβουμε κάποιες πολύ πετυχημένες δράσεις μας, οι οποίες θα μαγνητοσκοπηθούν και θα μπορεί κανείς να τις χαρεί online».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 22 καλλιτέχνες από την Περιφέρεια, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από την διεθνούς φήμης υψίφωνο Μυρτώ Παπαθανασίου

Η ημέρα μετάδοσης θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου 2020.


ΠΗΓΗ: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο