Η τέχνη της παραγωγικότητας«Στο βιβλίο Η τέχνη της παραγωγικότητας, ο Jim Stovall πραγματεύεται με ευφυή τρόπο τις θεμελιώδεις αρχές της επιτυχίας και της αποτυχίας, οι οποίες καθορίζουν σημαντικά τόσο το άτομο, ως μονάδα, όσο και την κοινωνία, ως δημιουργικό σύνολο». Steve Forbes

Μέσα από ένα πραγματικά απολαυστικό ανάγνωσμα, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε τον προσωπικό σας ορισμό στην επιτυχία, να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο θα την κατακτήσετε, αλλά και να προσδιορίσετε τους προσωπικούς σας στόχους ως προς την παραγωγικότητα. Έτσι, θα ξεκινήσετε την επιτυχημένη πορεία σας, αξιοποιώντας εξατομικευμένους μηχανισμούς κινητοποίησης, επικοινωνίας και υλοποίησης.

Παρακινώντας μας αρχικά για μια ειλικρινή και σε βάθος αξιολόγηση του εαυτού μας και της θέσης μας στο κοινωνικό σύνολο, στη συνέχεια αναλύει λεπτομερώς τα ιδανικά χαρακτηριστικά του παραγωγικού και επιτυχημένου ατόμου, εξηγώντας μας τα βήματα εκείνα τα οποία θα μας απομακρύνουν από τη μετριότητα και θα μας οδηγήσουν στην κατάκτηση των στόχων που πάντα επιθυμούμε.

Τι θα μάθετε, μεταξύ άλλων πολλών:
– Τον ορισμό της επιτυχίας
– Τον τρόπο για την κατάκτησή της
– Την τέχνη της αφοσίωσης
– Την τέχνη της ανακάλυψης
– Την τέχνη της κινητοποίησης
– Την εξατομίκευση του στόχου
– Την τέχνη της υλοποίησης

 

Η τέχνη της παραγωγικότητας
Jim Stovall
μετάφραση: Σοφία Πολυκρέτη
Πεδίο
141 σελ.
ISBN 978-960-635-176-1
Τιμή €14,90
001 patakis eshop

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο