«Η ταράτσα του Φοίβου» –Covid 19 Edition– στο «Άλσος»Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πέρσι να τελειώσουν πανηγυρικά την «Ταράτσα» και να προχωρήσουν σε άλλα εναλλακτικά σύμπαντα της αρεσκείας τους. Δεν μπορούσαν όμως να φανταστούν ότι αντί για την «Ταράτσα» θα τέλειωνε ο κόσμος, όπως ως τώρα τον ξέρουμε.

Έκαναν λοιπόν ό,τι κάνει κάθε μπανάλ ομάδα υπερηρώων κάθε φορά που το σύμπαν απειλείται: μάζεψαν τα ταπεινωμένα τους εγώ, εγκατέλειψαν τα αποστειρωμένα δωματιάκια τους κι αποφάσισαν να φανούν απόλυτα ασυνεπείς και να ξαναενωθούν για μια επείγουσα επιστροφή στη σωτηρία του πλανήτη. Μόνο που για να είναι απολύτως ασφαλείς –τι ντροπή για υπερήρωες!– αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο και να μεταφέρουν το χειροποίητο πολυθέαμά τους στο πολύ μεγαλύτερο «Άλσος», όπου θα τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις, αλλά και η παράδοση του αναψυκτηρίου όπως τη δίδαξε εκεί ο Γιώργος Οικονομίδης.

Η φετινή παράσταση φιλοδοξεί να γίνει ένα είδος προεμβολίου, αφού έχει παρατηρηθεί πως ο κορονοϊός πάσχει από μεγαλομανία και έλλειψη χιούμορ, όπως όλοι όσοι κυκλοφορούν με κορόνα και τους αρέσει να εξαπλώνονται.

Ο Φοίβος, λοιπόν, ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris θα αναλάβουν να γελοιοποιήσουν τόσο τον ηγεμόνα απ’ τη Γουχάν, όσο κι εμάς τους φοβισμένους υπηκόους του, με μουσική, κωμωδία και μαγεία από την αρχή. Όλα όσα ζήσαμε την περίοδο της πανδημίας εμείς οι 200 χρόνια Έλληνες και 1 χρόνο μέλη του TikTok, η «Ταράτσα του Φοίβου» είναι πάλι εδώ για να τα θεραπεύσει, να τα δει από πάνω, να τα αποκαθηλώσει.

Με το σκηνοθετικό γάντι του Άγγελου Τριανταφύλλου, τους απειλητικότερους από τον ιό μουσικούς Ντούβα, Χριστοδούλου, Σότο και Παντέλη, τα βίντεο του Μακρή, τα εικαστικά της Μυρτώς Δεληβοριά, τον ήχο του Πετρόλια, τα σκηνικά και τα κοστούμια των Στρούλια-Φαληρέα, τα φώτα του Τσεβρένη, την ονειρική παραγωγή της Prospero και την πατρική επιχειρηματική επίβλεψη των Μαροσούλη-Κοταρίδη, η «Ταράτσα» έχει εκτάκτως επιστρέψει για 9 μόνο Πέμπτες. Με εκλεκτούς καλεσμένους από διάφορες γειτονιές του ελληνικού μουσικού γίγνεσθαι και με τιμητική συμμετοχή του εθνικού μας Γιακουμή.

Φίλες και φίλοι, βγείτε απ’ τα σπίτια και πετάξτε το κλειδί: Μένουμε ταράτσα!

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ «ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» – COVID 19 EDITION

ΙΟΥΛΙΟΣ

23 & 30/7
Νατάσσα Μποφίλιου
Vassilikos

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

6/8
Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Γιώτα Νέγκα
Πέννυ Μπαλτατζή

27/8
Χατζηφραγκέτα
Idra Kayne

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

3/9
Χατζηφραγκέτα
Idra Kayne

10/9
Μάρθα Φριντζήλα
Εισβολέας

17/9
Μαρίζα Ρίζου
Polkar

24/9
Καίτη Γαρμπή
Δημήτρης Μεντζέλος

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

1/10
Χρήστος Νικολόπουλος
Σταμάτης Κραουνάκης

H προπώληση ξεκίνησε (Viva).

Για 9 μόνο Πέμπτες: 23 & 30 Ιουλίου, 6 & 27 Αυγούστου, 3, 10, 17 & 24 Σεπτεμβρίου, 1 Οκτωβρίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Φοίβος Δεληβοριάς
Θανάσης Αλευράς
Νεφέλη Φασούλη
Alex de Paris
Βύρωνας Θεοδωρόπουλος
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα
Yoel Soto: μπάσο
Κώστας Παντέλης: κιθάρες

Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου
Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Στρούλια – Ζαΐρα Φαληρέα
Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Ηχολήπτης σκηνής: Κώστας Μιχόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμών: Παναγιώτης Τσεβρένης
Χειρισμός φωτισμών: Βασίλης Πουφτής
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Μπιτούνη
Οργανωτής σκηνής – a.k.a Γιακουμής: Κώστας Δετώρος
Βίντεο-Φωτογραφίες-Αrtwork: Δημήτρης Μακρής
Εικαστικό αφίσας: Μυρτώ Δεληβοριά
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Χορογραφίες: Πάνος Χαλκιάς
Μουσικός συνεργάτης: Σταμάτης Σταματάκης

Παραγωγή: PROSPERO – Κατερίνα Σταματάκη, www.prospero.com.gr
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Σταμάτης
Εκτέλεση παραγωγής: Έφη Κουφοπούλου
Βοηθοί παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου – Ξένια Πολίτη

Ευχαριστούμε τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδη για την επιχειρηματική τους υποστήριξη στην παραγωγή και στην εξέλιξη της «Ταράτσας». Τον Θανάση Μαροσούλη για τον συντονισμό.

«Η ταράτσα του Φοίβου»
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Έναρξη παραστάσεων: Από 23 Ιουλίου 2020 για 9 Πέμπτες
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.00 (αυστηρά)
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00

Για την ασφάλεια του κοινού και τη γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ΖΩΝΗ 30 €
Β’ ΖΩΝΗ 25 €
Γ’ ΖΩΝΗ 20 €
Δ’ ΖΩΝΗ 15 € δώρο μια μπίρα

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ενδεδειγμένα από την Πολιτεία μέτρα προστασίας. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι, θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια. Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές, αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες, θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.8831487, 210.8227471

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο