Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου


Τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου της Ιόνια Οδό που θα παραδοθεί σήμερα στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Το υπό παράδοση τμήμα ξεκινά από το 11ο χλμ. της Ιόνιας Οδού και την είσοδο στη σήραγγα της Κλόκοβας (νέα ονομασία Κενταύρου Νέσσου*) και φτάνει έως την παράκαμψη Αγρινίου όπου ενώνεται με το τμήμα «Παράκαμψη Αγρινίου (Α/Κ Κεφαλόβρυσο 48ο χλμ.) έως Α/Κ Αμφιλοχίας (107ο χλμ.) που είναι ήδη σε κυκλοφορία. (παράδοση Δεκέμβριος 2016). Πρόκειται για ένα τμήμα συνολικού μήκους 37 χλμ. που με τη σύνδεση του με τα 59 χλμ. που είναι ήδη σε κυκλοφορία, δημιουργούν ένα ενιαίο τμήμα στην Ιόνια Οδό, σύγχρονου, ασφαλούς αυτοκινητόδρομου συνολικού μήκος 96 χλμ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ/STR

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον ανισόπεδο κόμβο Αντιρρίου, της Ιόνιας Οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση των ιστών οδοφωτισμού.

Ειδικότερα, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, έως τις 06:00 αύριο το πρωί, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς το Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι οδηγοί θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο της Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, Αντιρρίου – Ιωαννίνων θα φθάνουν στην περιοχή του Αντιρρίου.

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο