Καθαρίζουν ακτές στο Δήμο Πύλου – ΝέστοροςΣε εξέλιξη βρίσκονται αυτό το διάστημα οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Η ανάγκη αυτή προκύπτει κάθε χρόνο λόγω ρύπανσης από τα απορρίμματα που προέρχονται τόσο από τους χρήστες της παράκτιας ζώνης, όσο και από τον έντονο κυματισμό της θάλασσας, κατά την περίοδο του χειμώνα.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας επισκέφθηκε τις εργασίες καθαρισμού των ακτών Ρωμανού, Πετροχωρίου και Γιάλοβας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Μιχάλη Καραβίδα και Δημήτρη Γαϊτάνη. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικό μηχάνημα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και από εθελοντές των περιοχών.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο για την παραχώρηση του μηχανήματος, καθώς και όσους συνέβαλαν στο έργο της καθαριότητας. Ταυτόχρονα, κάλεσε τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του τόπου να συνδράμουν στη διατήρηση της καθαριότητας των ακτών και της θάλασσας και να σεβαστούν το περιβάλλον, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο που διανύουμε.
Τέλος, να αναφερθεί ότι ο δήμαρχος επισκέφθηκε και τις εργασίες αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης και κατασκευής των αντλιοστασίων στη Γιάλοβα, ενώ επιθεώρησε και την ολοκλήρωση εργασιών καθαρισμών των οδών στην ευρύτερη περιοχή.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο