Καθαρίστρια ταξινόμησε βιβλία σε βιβλιοθήκη ανάλογα με το μέγεθός τουςΕπιστρέφοντας στη βιβλιοθήκη Newmarket, στο Σάφολκ της Αγγλίας, που παραμένει κλειστή λόγω της πανδημίας, μέλη του προσωπικού της ήρθαν αντιμέτωπα με μία έκπληξη: πολλά βιβλία είχαν τοποθετηθεί στα ράφια, όχι ανά κατηγορία ή με αλφαβητική σειρά, αλλά ανάλογα με το… μέγεθός τους!

Υπεύθυνη γι’ αυτό, όπως διαπιστώθηκε, ήταν η καθαρίστρια που ανέλαβε να συγυρίσει τη βιβλιοθήκη και, στο πλαίσιο αυτό, πήρε την πρωτοβουλία να τακτοποιήσει τα βιβλία στα ράφια με τον δικό της τρόπο.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η οποία διαμοιράστηκε από χιλιάδες χρήστες, η Krystal Vittles, διευθυντικό στέλεχος των βιβλιοθηκών του Σάφολκ, σχολίασε: «Νομίζετε ότι περνάτε άσχημη εβδομάδα; Η καημένη η συνάδελφός μου μόλις πέρασε να κάνει τον εβδομαδιαίο έλεγχο στο κτίριο της βιβλιοθήκης. Η καθαρίστρια είχε αρχίσει να καθαρίζει τον χώρο (όχι όλο, ευτυχώς) και καθάρισε τα ράφια, αλλά επανατοποθέτησε βιβλία 18,5 ημερών κατά σειρά μεγέθους».

Την επόμενη μέρα επανήλθε, διευκρινίζοντας: «Η καθαρίστριά μας σε αυτή τη βιβλιοθήκη είναι μια υπέροχη κυρία. Ο Θεός να την έχει καλά που είναι καθαρή και τακτική. Δε δουλεύει τόσο σε βιβλιοθήκες, οπότε απλώς έκανε το καλύτερο δυνατό και, για να είμαστε δίκαιοι, τα βιβλία ήταν απίστευτα καθαρά. Ίσως πρέπει να της κάνω δώρο ένα μπουκάλι κρασί έπειτα από αυτή την ιστορία».

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο