Καθημερινές παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου Καλαμάτας

[ad_1]

Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις των συνεργείων αυτεπιστασίας του Δήμου Καλαμάτας στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, με προτεραιότητα στις γειτονιές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, τα έργα που -μεταξύ άλλων- εξελίσσονται είναι:
Κατασκευή και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων (200 μ.) στην Αρτέμιδος έως τον κυκλικό κόμβο της γέφυρας στην Αγορά καθώς και στην περιοχή Αγια-Σωτήρα. Τοποθέτηση και αντικατάσταση αστικού εξοπλισμού (Αγιος Δημήτριος, Ανδρέα Εμπειρίκου και Νικηφόρου Βρεττάκου, Σόλωνος, Αρτέμιδος, Αριστομένους, πλατεία Ταξιαρχών, Καίσαρη -ολοκλήρωση του 3ου πάρκου τσέπης). Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση φθαρμένων βοτσαλωτών δαπέδων – πεζοδρόμων στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αγίας Τριάδας. Επισκευές και αποκαταστάσεις ρείθρων, κρασπέδων και πεζοδρομίων (Βασ. Γεωργίου, Αριστοδήμου, Φαρών, Σανταρόζα). Επισκευές στο Α’ ΚΑΠΗ.
Επίσης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης περιπατητικών διαδρόμων στο πάρκο Αγίας Τριάδας. Στο επίκεντρο και τα σχολεία του δήμου, με παρεμβάσεις εσωτερικά και εξωτερικά (ελαιοχρωματισμοί, ηλεκτρολογικές – υδραυλικές επιδιορθώσεις).
Τέλος, έχει ξεκινήσει ήδη η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του υπνωτηρίου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, καθώς και η δημιουργία διαδρόμων πρόσβασης σε αυτό (και για ΑμεΑ).[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο