Καλαμάτα: Βανδαλισμό στο “Μικρόβιο” καταγγέλλει η ΚΝΕ 

Βανδαλισμό του πολυχώρου δημιουργίας της ΚΝΕ “Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας” από φασιστοειδή, καταγγέλλει το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Σε ανακοίνωση – καταγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “ξημερώματα Πέμπτης 2 Ιούλη 2020, για άλλη μία φορά φασιστοειδή λέρωσαν το “Μικρόβιο” με εμετικά συνθήματα μέσα στη νύχτα, σαν αρουραίοι ως συνήθως. Τους ενοχλεί η πρωτοπόρα δράση της ΚΝΕ και του πολυχώρου δημιουργίας “Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας”. Σαν όργανα των εκμεταλλευτών και του συστήματος, τους ενοχλεί που η ΚΝΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τα δικαιώματα της νεολαίας, στην οργάνωση της διεκδίκησης για να μην πληρώσουν ξανά οι λαϊκές οικογένειες και η νεολαία την κρίση. Την περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική της Ν.Δ. ξεσαλώνει, με το νέο μάτωμα του λαού από τη μία και την παροχή δισ. ευρώ στο κεφάλαιο από την άλλη, οι φασίστες έχουν εχθρό την ΚΝΕ, το ΚΚΕ, τον αγώνα της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή.

“Παλιοί” και “νέοι” φασίστες, με “κοστούμια” ή χωρίς, “μετανιωμένοι” ή “απατημένοι”, έχουν την ίδια αποστολή. Να χτυπήσουν τον λαό, τα δικαιώματά του, όποιον αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική. Οποια “προβιά” και να φορέσουν, είναι δύναμη υπεράσπισης των καπιταλιστών και του συστήματός τους.

Τους προειδοποιούμε να μπουν ξανά στις τρύπες τους!!! Αν νομίζουν ότι μπορούν να μας χτυπήσουν μ’ αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουν το “φτωχό” μυαλό τους. Οπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση μέσα από το δυνάμωμα της δράσης μας”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο