“Καλαμάτα 1821- Δρόμοι Ελευθερίας: Διαμόρφωση αίθουσας στο ιστορικό ΔημαρχείοΣτο Ιστορικό Δημαρχείο θα διαμορφωθεί αίθουσα που θα φιλοξενήσει την προβολή των εφαρμογών μέσω οθονών προβολής, διαδραστικών συστημάτων πληροφόρησης αλλά και την έκθεση κειμηλίου της Επανάστασης καθώς και σχετικές εκτυπώσεις / αφίσες στο πλαίσιο του «Καλαμάτα 1821- Δρόμοι Ελευθερίας».

Χθες υπεγράφη από τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον ανάδοχο του έργου συμφωνητικό εκτέλεσης του εν λόγω έργου, προϋπολογισμού 12.041,14€.
Το έργο θα εκτελεσθεί σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Σκοπός των επεμβάσεων είναι αφενός η βελτίωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής της αίθουσας και αφετέρου η δημιουργία αυτόνομου και ασφαλή χώρου Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για το κτήριο.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου “η προτεινόμενη διαμόρφωση εξυπηρετεί τις ανάγκες του έργου χωρίς να δεσμεύει τους χώρους για αποκλειστική χρήση. Αντιθέτως, πρόκειται για πρόταση διαμόρφωσης χώρων πολλαπλής χρήσης που θα μπορούν στο μέλλον, αξιοποιώντας και τον εξοπλισμό που θα αποκτηθεί στο πλαίσιο του έργου, να χρησιμοποιούνται και για διαφορετικούς σκοπούς όπως, ενδεικτικά, για την τουριστική προβολή της περιοχής, για περιοδικές φυσικές ή/και ψηφιακές εκθέσεις, για εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λ.π.”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο