Καταγγελία για αρπαγή 14χρονου: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι δύο Βούλγαροι


Στον ισχυρισμό ότι δεν βρίσκονταν στην περιοχή του Πύργου επιμένουν οι δύο κατηγορούμενοι, βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ενός 14χρονου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, Κωνσταντίνο Κότσιφα, τα δύο αδέρφια, ηλικίας 19 και 23 ετών, είναι αθώοι και δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να αποδειχθεί μέσω των στιγμάτων των κινητών ότι δεν βρίσκονταν στον Πύργο την ώρα και την ημέρα της φερόμενης αρπαγής.

«Εκπροσωπώ τα δύο πρόσωπα που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου. Η υπερασπιστική μας γραμμή, συνίσταται στο ότι δεν υπάρχει καμία φυσική παρουσία κατά το χρόνο τέλεσης στο συγκεκριμένο σημείο, οι εντολείς μου βρίσκονταν όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας στην Αμαλιάδα σε σπίτι, στο οποίο μισθώνουν. Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία» τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «ilialive».

Οι δύο Βούλγαροι έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν στις 9.00 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον 14χρονο, ο οποίος κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να τον απαγάγουν, καθώς του ζήτησαν να επιβιβαστεί στο όχημα τους, με πρόφαση να τον μεταφέρουν στο σπίτι του.

Ο ανήλικος περιέγραψε με κάθε ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του Ι.Χ., κάτι το οποίο οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στον εντοπισμό των δύο κατηγορούμενων. Μάλιστα, ο 14χρονος αναγνώρισε τον 23χρονο ως τον οδηγό του βαν.

Πάντως, προς το παρόν δεν προκύπτει κάποιο άλλο στοιχείο είτε από αυτόπτη μάρτυρα είτε από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

naftemporiki.gr

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο