Κοινή δήλωση Δέδε – Πετράκου κατά Νίκα – ΤατούληΤον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον τέως περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, που “μπλοκάρουν τη συζήτηση για τις αποζημιώσεις των ελαιοπαραγωγών”, επικρίνουν δριμύτατα με κοινή τους δήλωση ο Γιώργος Δέδες και ο Θανάσης Πετράκος.

Σημειώνουν ότι “την ώρα που οι ελαιοπαραγωγοί αλλά και οι παραγωγοί κερασιού και βύσσινου αγωνιούν αν θα αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ, για την καταστροφή που υπέστησαν από τον υπερβολικό καύσωνα, και ζητούν το Περιφερειακό Συμβούλιο να διεκδικήσει ενεργά και αποφασιστικά την αποζημίωσή τους, ο κ. Νίκας και ο κ. Τατούλης για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση αρνήθηκαν να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα”.
Ενημερώνουν ότι “οι παρατάξεις Δέδε και Πετράκου έθεσαν το θέμα και στη σημερινή (χθεσινή) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με δεδομένο ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση το όργανο είχε αποφασίσει θετικά για τη συζήτηση”. Και εξαπολύοντας δριμύ “κατηγορώ” παρτατηρούν: “Δυστυχώς, όμως, οι κ. Νίκας και Τατούλης παρέπεμψαν πάλι το θέμα για το επόμενο Συμβούλιο (ή μήπως στις καλένδες;). Οι ελαιοπαραγωγοί, όμως, δεν μπορούν να περιμένουν και απαιτούν να αφήσουν την τεχνητή καθυστέρηση οι κ. Νίκας και Τατούλης και να φέρουν το θέμα προς συζήτηση άμεσα και κυρίως να αποδεχτούν τις προτάσεις μας, να υπάρξουν συγκεκριμένες ενέργειες διεκδίκησης, ώστε να αποζημιωθούν”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο