Κυριακή καθαριότητας και απολύμανσης στα Εξάρχεια 


Η καθαριότητα σε κάθε γωνιά της πόλης αποτελεί για τον Δήμο Αθηναίων κορυφαία προτεραιότητα και οι προσπάθειες που καταβάλλονται σε αυτή την κατεύθυνση είναι συνεχείς και εντατικοποιούνται διαρκώς.  

Οι Κυριακές καθαριότητας που ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο είναι μέρος του συνολικού σχεδιασμού στον τομέα αυτό και σήμερα ήταν η σειρά της περιοχής των Εξαρχείων να καθαριστεί και να απολυμανθεί από τους ανθρώπους της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ξεκίνησαν στις 7 το πρωί και χρησιμοποιώντας έξι (6) μεγάλα πλυστικά, πέντε (5) μικρά πλυστικά, πέντε (5) σάρωθρα και δυο (2) υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων, «σάρωσαν» δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους και άλλα σημεία των Εξαρχείων σκουπίζοντας, καθαρίζοντας, πλένοντας και απολυμαίνοντας. 

Η επιχείρηση κράτησε μέχρι το μεσημέρι και απλώθηκε σε μια μεγάλη περιοχή της ιστορικής συνοικίας της πρωτεύουσας, ενώ την επόμενη Κυριακή η συγκεκριμένη δράση έχει σχεδιαστεί να γίνει στην Κυψέλη.

Οι Κυριακές καθαριότητας ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου και έκτοτε επαναλαμβάνονται και διευρύνονται, περιλαμβάνοντας όλο και περισσότερα σημεία και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.  

naftemporikigr
 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο