Λ. Ποσειδώνος-Άλιμος: Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα, άνοιξε η κυκλοφορία


Ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ’ ό,τι είχε υπολογιστεί η τοποθέτηση πεζογέφυρας πάνω στους πυλώνες στη Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Οι εργασίες για την πεζογέφυρα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ο μεταλλικός φορέας τοποθετήθηκε πάνω στα δύο βάθρα λίγο πριν  τις 12 το μεσημέρι.

Τρεις μεγάλοι γερανοί, αλλά και μικρότεροι -για την υποβοήθηση των αντίβαρων-  και δεκάδες φορτηγά πήραν μέρος στην τεράστια επιχείρηση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας πάνω στα βάθρα.  

Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε πως η παραλιακή λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή έως και απόψε το βράδυ, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιτρέπεται ξανά η διέλευση πεζών και οχημάτων. 

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το ρεύμα προς Γλυφάδα ήταν το πρώτο που άνοιξε και πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ άρχισε και η λειτουργία του τραμ.

Παρόντες ήταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο