«Μαθαίνουμε Ασφαλείς» – Η νέα καμπάνια του υπουργείου Παιδείας


Ενισχύει την καμπάνια ενημέρωσης για τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με τη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας και ενός τηλεοπτικού spot.

Στόχος του υπουργείου είναι η ομαλή έναρξη λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών και η τήρηση των μέτρων προστασίας από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.org περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Η ταυτόχρονη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας καθώς και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν προτεραιότητα. Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να “Μαθαίνουμε Ασφαλείς”», αναφέρει σχετικά το υπουργείο Παιδείας.Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο