Μεσσηνία: Ο Περικλής Μαντάς για την παρουσίαση των νέων επενδύσεων της Costa Navarino 

 

“Είναι γεγονός ότι για άλλη μια φορά η οικογένεια Κωσταντακόπουλου κατάφερε να μας εκπλήξει θετικά, με την αρτιότητα και την απαράμιλλη ομορφιά της επένδυσης που μας παρουσίασε σήμερα, αποδεικνύοντας πόσο ψηλά τοποθετείται η Μεσσηνία στα αναπτυξιακά τους σχέδια”.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Περικλής Μαντάς που επισκέφθηκε χθες τα έργα στις περιοχές Navarino Bay, Navarino Waterfront και Navarino Hills της Costa Navarino, στο πλαίσιο της περιοδείας του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Aδωνη Γεωργιάδη και του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Μαντάς δήλωσε επίσης: “Συνεχίζοντας με συνέπεια το έργο του αείμνηστου καπετάν-Βασίλη, ο Αχιλλέας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσφέρουν στη Μεσσηνία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ένα τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι σχεδιάζουν να επενδύσουν στη χώρα μας, δείχνοντας τον δρόμο για μια εμβληματική, επιτυχημένη, οραματική και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον τουριστική επένδυση. Από τη δική μου πλευρά, ως ένας απλός πολίτης της Μεσσηνίας, τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί. Η τεράστια προσφορά τους στον τόπο μας θα αντανακλά διαχρονικά την αγάπη μας για την πατρίδα και τη γη που μας γέννησε”.

 

 

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο