Μετά τις κρίσεις οι κοινωνίες αναδύονται πιο δυνατές (video)


Με τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού Covid-19 συναντήθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ενημερώθηκε για τη μέχρι τώρα εμπειρία τους, αλλά και τα επόμενα βήματα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενόψει του ανοίγματος των συνόρων.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενη στα μέλη της Εθνικής Επιτροπής για το νέο κορονοϊό, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για τον τρόπο που λειτούργησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, ο καθηγητής κ. Τσιόδρας, πέτυχε με τη δημόσια παρουσία του, με τον γλυκύ και άμεσο τρόπο του, να εμπνεύσει σε όλους μας αισθήματα ασφάλειας κι εμπιστοσύνης».

Παρατήρησε όμως, ότι «είχε στο πλάι του όλα τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, που, αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, πέτυχαν να προστατεύσουν με τρόπο υποδειγματικό όλους τους πολίτες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της χώρας μας».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι  «μετά τις κρίσεις οι κοινωνίες αναδύονται πιο δυνατές» καθώς και ότι «όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε τελικώς, να αντιμετωπίσουμε με ικανοποιητικό τρόπο την όλη κατάσταση, έχοντας εμπιστοσύνη και πάλι στις οδηγίες των επιστημόνων, που παραμένουν στην πρώτη γραμμή».

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Χρύσα Ρουμελιώτη

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο