Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: «Το Μουσείο είναι παντού!»Τα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα των τελευταίων 10 χρόνων, απ’ όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε!

– Πώς μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας κώδικα για να στείλετε τηλεγράφημα με σήματα Μορς;
– Πώς θα κάνετε ζογκλερικά κόλπα στο σπίτι;
– Φαντάζεστε πώς θα ήταν να ζούσατε σε μια Τηλεφωνούπολη;
– Με το πρόγραμμα scratch μπορείς να στείλεις με φωτιά το μήνυμα της πτώσης της Τροίας;

Αυτά και άλλα πολλά σάς περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε μία μοναδική εμπειρία επικοινωνίας και τεχνολογίας στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Με το μήνυμα «Το Μουσείο είναι παντού!», το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών σάς προσκαλεί να συνδεθείτε διαδικτυακά ή να έρθετε στον φυσικό χώρο του Μουσείου για να συμμετάσχετε στα καλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα που ξεχώρισε το κοινό την τελευταία δεκαετία. Ανασχεδιασμένα, είτε σε ψηφιακές πλατφόρμες, είτε στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου, κάντε κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr για να συμμετάσχετε on line ή για να τα κατεβάσετε και να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς θέλετε!

Τα προγράμματα απευθύνονται σε σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες. Περιλαμβάνουν live ψηφιακά εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, on line προγράμματα Stem, μαγνητοσκοπημένα videos on demand με digital δράσεις, ψηφιακά παιχνίδια, αλλά και ξεναγήσεις και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις στο Μουσείο για ολιγάριθμες ομάδες και με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.

Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν, ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2020 και θα διαρκέσουν έως τον Μάιο του 2021.

Ανακαλύψτε όλες τις Best Of δράσεις του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών στο https://www.otegroupmuseum.gr/portal/educational_programs και κάνετε ηλεκτρονικά την κράτησή σας ή κατεβάστε τα διαθέσιμα videos!

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο