Μ. Χρυσοχοΐδης: Θα ενισχυθεί περαιτέρω το ΑΤ Αγ. Παντελεήμονα | Ελλάδα


Την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος του Αγία Παντελεήμονα Αχαρνών το συντομότερο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την επίσκεψή του εκεί.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής «για να συγχαρώ, να ενθαρρύνω και να ενισχύσω τις προσπάθειες σας,» όπως είπε απευθυνόμενος στο προσωπικό του τμήματος.

Συνεχάρη τον Διοικητή του Τμήματος για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν, στην εξιχνίαση σημαντικών υποθέσεων, που συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Ανέφερε, δε, πως έχει καταρτιστεί σχέδιο που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, πλέγμα αστυνόμευσης από πεζές, αλλά και εποχούμενες περιπολίες με τη συμβολή των ειδικών ομάδων “ΔΙΑΣ”, “Πάνθηρες” και “Δράση” της αστυνομίας.

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε το περιβάλλον ασφάλειας στην περιοχή. Γίνεται σημαντική δουλειά. Πλέον, καθημερινά και σταδιακά, με τις δράσεις που αναπτύσσουμε, μετατρέπεται σε μια κανονική γειτονιά,» είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο