Νέος θάνατος ηλικιωμένης τροφίμου στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι


Ακόμα μια ηλικιωμένη , τρόφιμη στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης όπου εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού, έχασε τη ζωή της εξαιτίας της πονδημίας.

Η γυναίκα ήταν 81 ετών και εξέπνευσε μόλις διεκομίσθη στα ΤΕΠ του ΑΧΕΠΑ, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τους ιατρούς ο θάνατος της οφείλεται σε επιπλοκές που παρουσιάστηκαν εξαιτίας της μόλυνσης από τον κορωνοϊό που επιδείνωσε την ήδη επιβαρυμένη υγεία της.

Μέσα στην εβδομάδα συνολικά τέσσερις ηλικιωμένοι τρόφιμοι, από τους συνολικά 36 οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό, στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι έχουν καταλήξει λόγω επιπλοκών. 

Υπενθυμίζεται ότι προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τα αίτια στα οποία οφείλεται η διασπορά του κορωνοϊού στο γηροκομείο.

Σημειώνεται ότι συνολικά, οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας ανέρχονται στους 223 με την λίστα δυστυχώς να μακραίνει, αφού νωρίτερα το πρωί είχε καταλήξει και μια 84χρονη η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου με υποκείμενα νοσήματα.

naftemporiki.gr

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο