Νέο απορριμματοφόρο στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

[ad_1]

Τη σύμβαση για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος υπέγραψε την περασμένη Δευτέρα ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας με τον ανάδοχο του έργου Ιωάννη Καούση, εκπρόσωπο της εταιρείας “Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Α.Ε.”, παρουσία στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

Η σύμβαση, προϋπολογισμού 173.600 ευρώ, αφορά την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, η υπογραφή της έρχεται λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση ακόμη μιας χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών, σχετικής με την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, γεγονός που καταδεικνύει την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων καθαριότητας του δήμου.
Με την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος δήλωσε ότι “με αποφασιστικά βήματα προχωράμε στον πλήρη εκσυγχρονισμό του στόλου καθαριότητας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων, στη μείωση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού, αλλά και στην εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου τομέα”.[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο