Ξεκίνησε η αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην ΚαλαμάταΑπό το τέρμα της οδού Περιβολακίων, πάνω από τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο, ξεκίνησε το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Κοινότητα Καλαμάτας – β’ φάση, προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ.

Το σημαντικό έργο που υλοποιεί η ΔΕΥΑΚ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” περιλαμβάνει εργασίες στο κέντρο της πόλης, νότια της πλατείας 23ης Μαρτίου και έως την οδό Βασ. Γεωργίου. Ανάδοχος είναι η εταιρεία AGT Constructions με έκπτωση 31,99%.
Να αναφέρουμε ότι η ΔΕΥΑΚ προγραμματίζει, ακόμα, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Κοινότητα Καλαμάτας – γ’ φάση, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες στο Νησάκι βόρεια της Μακεδονίας, σε δρόμους βόρεια της Πλάτωνος και νότια της Βασ. Γεωργίου, σε τμήμα της Φυτειάς, μεταξύ Νέδοντος και κεντρικής πλατείας, στο Ιστορικό Κέντρο και σε τμήματα των οδών Σαλαμίνος, Ναυαρίνου, Αύρας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ακρίτα, Φαρών, Σπάρτης και Λακωνικής.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο