Ξεκινά τις διανομές τροφίμων ο Δήμος Μεσσήνης 

 

Ξεκινά σήμερα τις διανομές τροφίμων και ο Δήμος Μεσσήνης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του ευρωπαϊκού επισιτιστικού προγράμματος για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ετσι, σήμερα Τρίτη στους χώρους των παλιών Δημαρχείων θα διανείμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε Βαλύρα 8 – 9.30 π.μ., Ανδρούσα 10-11.30 π.μ., Αριστομένη 12 μ.-1.30 μ.μ., Χατζή 2-3 μ.μ.

Αύριο Τετάρτη, οι διαμονές θα γίνουν σε Αγιο Ανδρέα 8-9 π.μ., Πεταλίδι 9.30-10.30 π.μ. και στο Δημαρχείο Μεσσήνης 11 π.μ.-2 μ.μ.

Μεθαύριο Πέμπτη συνεχίζεται η διανομή στο Δημαρχείο της Μεσσήνης 8 π.μ.-3 μ.μ.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, μαναβικής, τυριά, κρέατα, καθαριστικά και σχολικά είδη. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, τηλ. 27223 60185.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο