Οι Ρήγας – Αποστόλου μιλούν στο φλΕΡΤ για τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς»


Μια τρυφερή ματιά στην ελληνική οικογένεια που μέσα από την αγάπη και την τρυφερότητα που παρέχει δημιουργεί ολοκληρωμένες προσωπικότητες, είναι το concept της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» που γράφουν και σκηνοθετούν οι Ρήγας – Αποστόλου.

Οι δύο δημιουργεί μίλησαν στην δημόσια τηλεόραση και στην εκπομπή «φλΕΡΤ» για το νέο τους εγχείρημα. Αποκάλυψαν ότι η σειρά γράφτηκε μέσα στην καραντίνα, ενώ όπως είπαν η αρχική ιδέα για μια οικογένεια που κάθεται γύρω από ένα τραπέζι,  είχε έρθει πριν από 20 χρόνια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός άλλου σίριαλ.

«Το τελευταίο καιρό εγώ και ο Αλέξανδρος αισθανθήκαμε ότι αυτό που έλειπε είναι το οικογενειακό τραπέζι, στο οποίο δεν καθόμαστε να φάμε, αλλά για να τα βρούμε» είπε στην κάμερα του «φλΕΡΤ ο Δημήτρης Αποστόλου, ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας ανέφερε ότι  στόχος είναι να κλείσουμε γλυκά το μάτι και να ζεστάνουμε τις ψυχές των τηλεθεατών με οικογενειακή θαλπωρή όπως όλοι  ονειρευτήκαμε να την ζήσουμε ή την ζήσαμε.

Ο Δημήτρης Αποστόλου  μίλησε και για την συνεργασία με την ΕΡΤ. Υπενθύμισε ότι από εδώ ξεκίνησε ως δημοσιογράφος, είπε ότι τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά, ο συναγωνισμός με τις άλλες σειρές της δημόσιας τηλεόρασης μεγάλος, ενώ τέλος έκανε λόγο για απόλυτη ελευθερία στο λόγο που δεν έχουν δώσει ποτέ τα ιδιωτικά κανάλια.

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο