Ο ετήσιος απολογισμός του δημάρχου Τριφυλίας ΛεβεντάκηΕνας χρόνος συμπληρώθηκε χθες από την εκλογή του Γιώργου Λεβεντάκη ως δημάρχου Τριφυλίας και τη νίκη του συνδυασμού του «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με χθεσινό του μήνυμα προς τους πολίτες της περιοχής ο κ. Λεβεντάκης σημειώνει πως «από τις 2 Ιουνίου 2019 μια νέα εποχή ανέτειλε και αναλαμβάνοντας το τιμόνι του δήμου ξεκίνησε ένα μακρύ, δύσκολο, αλλά όμορφο ταξίδι για τον τόπο, γεμάτο προκλήσεις με τελικό προορισμό την ανάπτυξη».
Τονίζει επίσης: «Σκοπός μας, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με προοπτική και εξέλιξη, τόσο σε εμάς τους ίδιους, όσο και στα παιδιά μας, για να μπορούμε αύριο να τα κοιτάμε κατάματα, αφού θα έχουμε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, προηγουμένως, σε τούτον εδώ τον ευλογημένο τόπο».
Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει:
«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος, από τη νίκη του Συνδυασμού “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” και την εκλογή μου στο αξίωμα του δημάρχου Τριφυλίας, με την οποία με τιμήσατε. Μια σαρωτική νίκη, που δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά το μοναδικό μέσον, για να καταφέρω, με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου, να βγάλω τον τόπο μας από το τέλμα που βυθιζόταν και να τον οδηγήσω σε πιο φωτεινά μονοπάτια.
Απαντήσατε τότε, με ένα ηχηρό “ΟΧΙ” στην ανεπάρκεια, στην αδιαφορία και στην απαξίωσή σας, δίνοντάς μου τα ηνία αυτού του τόπου.
Την 2α Ιουνίου 2019, μια νέα εποχή ανέτειλε και αναλαμβάνοντας το τιμόνι του Δήμου Τριφυλίας, ξεκίνησε για τον τόπο μας ένα μακρύ, δύσκολο και επίπονο ταξίδι, αλλά συνάμα όμορφο και γεμάτο προκλήσεις, με τελικό προορισμό την ανάπτυξη.
Από τα πιο καθημερινά… Δηλαδή, να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους τομείς της καθαριότητας, της ύδρευσης, της αγροτικής οδοποιίας, καθώς επίσης και της ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών που, μέχρι χθες ακόμα, ήταν χωματόδρομοι.
Εως τα πιο σύνθετα… Δηλαδή, να ανταποκριθούμε με σθένος και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, τις δύσκολες εκείνες μέρες και ώρες, του περασμένου χειμώνα, που έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή μας, με τα γνωστά σε όλους μας επακόλουθα.
Οπως επίσης και να αντιμετωπίσουμε, με σωστή διαχείριση και τη δέουσα υπευθυνότητα, την εξαιρετικά πρωτόγνωρη συνθήκη, που βιώσαμε όλοι μας, όπως ήταν αυτή της πρόσφατης πανδημίας του κορωνοϊού, με τα όποια και όσα προβλήματα προκλήθηκαν, εξαιτίας της.
Θα μπορούσα εδώ να σας απαριθμήσω ένα ένα και επακριβώς όσα έχουμε καταφέρει έως τώρα, αλλά θα ήταν για εσάς, μάλλον κουραστικό. Αλλωστε, συνεχώς και με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κρατάμε μαζί σας μια καθημερινή και διαρκή επαφή, γνωρίζοντάς σας τα πεπραγμένα μας, ως οφείλουμε. Κι αυτό, επειδή σας θέλουμε δίπλα μας υποστηρικτές, συμπαραστάτες, αρωγούς, αλλά κυρίως κριτές μας, γιατί μόνο έτσι θα γινόμαστε, κάθε μέρα, ολοένα και καλύτεροι.
Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Συνεχίζουμε λοιπόν, με τους συνεργάτες μου, αυτόν τον κοινό αγώνα με συνέπεια, με αξιοπρέπεια και με αίσθημα ευθύνης, τηρώντας ευλαβικά τις αρχές και τις αξίες μας.
Σκοπός μας, να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με προοπτική και εξέλιξη, τόσο σε εμάς τους ίδιους, όσο και στα παιδιά μας, για να μπορούμε αύριο να τα κοιτάμε κατάματα, αφού θα έχουμε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, προηγουμένως, σε τούτον εδώ τον ευλογημένο τόπο.
Στην ίδια ρότα, εξακολουθεί το ταξίδι της και σήμερα η “ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας”, στηριζόμενη από όλους εσάς.
Αισιοδοξώ, ελπίζω και μάχομαι καθημερινά, για ένα καλύτερο αύριο και είμαι απόλυτα πεπεισμένος, όσο ποτέ, πως θα σας έχω όλους δίπλα μου, ακόμα και εσάς που βρεθήκατε κάποτε απέναντί μου.
Σας ευχαριστώ όλους, για την αμετακίνητη πίστη και ακλόνητη εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και για την, μέχρι σήμερα, επιτυχημένη κοινή μας διαδρομή.
Και συνεχίζουμε… Γιατί τα καλύτερα έρχονται!».

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο